Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Ревю на Прът XESTA Light Game Black Star Solid TZ Tuned S64-S

Ревю на Прът XESTA Light Game Black Star Solid TZ Tuned S64-S

Аз на свой ред, винаги съм готов да пробвам нещо ново и след като попаднах на продуктите на марката XESTA, веднага се сдобих с една въдица в интересуващата ме конфигурация. Всъщност, не попаднах случайно на тях, за да бъда обективен, а доста време следих мненията и впечатленията на руски колеги, където този бранд е намерил своето място и признание, а след като разбрах, че фирмата има представител у нас, от покупката ме деляха буквално минути.

Спрях внимание на въдица, предназначена за риболова на сафрид – тази неголяма рибка, притежаваща в Япония свръхестествен статут и за която там се създават нарочни серии, иначе така подходящи за костур в европейски условия. XESTA покрива практически всички аспекти на соленоводния риболов

Прочети още →
Ревю на Graphteleader Tiro Nuovo  GONTS-762L

Ревю на Graphteleader Tiro Nuovo GONTS-762L

Заемащата достойно място сред японските производители фирма „Оlympic”, предлагаща въдици под търговската марка „Graphiteleader”, винаги се е отличавала с влагане на авангардни материали, технологии и индивидуален подход в разработването на отделните серии продукти, и всичко това – с безкомпромисно японско качество.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»