Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
BLUE BLUE

BLUE BLUE

Blue Blue е една от новите бързо развиващи се японски фирми, занимаващи се с производство и разработка на уникални риболовни примамки.Продуктите с марка Blue Blue се отличават с иновативен дизайн и технологии.

https://www.bluebluefishing.com/

продукти
BOUZ
продукти
DRESS
продукти
DUEL

DUEL

Фирма Duel е от водещите японски компании за производство на висококачествени риболовни примамки, вече повече от 50 години.Качеството на продуктите Duel е издържало изпитанието на времето и продължава да бъде търсено навсякъде по света.Компанияата има два бранда Duel иYoZuri.

Yo Zuri е добре разпространена сред рибарите, докато Duel произвежда технологично напреднали продукти, които са водещи в индустрията с редица нововъведения.

Примаките са изработени така,че по възможност да имат най-реалистичния образ и джижения във водата, привличайки и най-мнителните риби.Освен изкуствени примамки компанията произвежда висококачествени плетени влакна,флурокарбони и монофили,както и редица аксесоари.

 

http://www.duel.co.jp/english/

продукти
FOX
продукти
GO FISH

GO FISH

Фирма Гоу Фиш ЕООД има собствена мрка висококачествени чепарета. Разнообразието при избора на модели,цветови комбинации и големини на куките, позволява на всеки риболовец да подбере най-прецизно това което му е необходимо.В зависимост от големините на куките и използваните материали чепаретата могат да се използват за улов на граца, хамсия, сафрид, чернокоп, лефер, скумрия и паламуд.

https://gofish.bg/

продукти
GRAPHITELEADER

GRAPHITELEADER

Olimpyc CO Ltd е японска компания лидер в производството на продукти от карбонови влакна.Graphiteleader е бранда под който продуктите са разпознаваеми по цял свят. Използват редица иновативни технологии при производството на своите бланки.Много от тези технологии са разработени с участието на добри риболовци.

При производството на риболовни пръти Graphiteleader се водят от три основни елемента:

Сила:

Дистанция:

Точност:

http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/

продукти
JACK FIN

JACK FIN

Jack Fin е италианска компания,произвеждаща уникални ръчно изработени примамки. Целта им е усъвършенстване на всеки детаил, използване на висококачествени материали ,уникална игра и тестване на всяка една примамка. 

http://www.jackfin.it/

продукти
LIVRE
продукти
MOLIX

MOLIX

MOLIX е италианска компания за производство на  професионални риболовни продукти и аксесоари. Висококачествените продукти се произвеждат благодарение на непрекъснатите изследвания и новаторски дизайн, за да отговарят на променящите се нужди на съвременните риболовци.

https://www.molix.com/en/

продукти
REINS
продукти
SEASPIN

SEASPIN

Италианската фирма Seaspin е специализирана в създаването и производството на примамки за морски риблолов. Техните продукти се раждат от нуждата и опита и представляват споделени решения от опитни риболовци и реални проблеми.Продуктите на Seaspin винаги предлагат нещо ново и иновативно и са проектирани в Италия от опитен екип.Концепцията на марката е техните модели да задоволяват конкретни нужди на рибарите за да разполагат с подходящо оборудване за всяка среда и условия.Едни от най известните и наложени техни воблери са Mommotti,Buginu,TOTO,ProQ и др.

http://www.seaspin.com/ita/

продукти
SHIMANO

SHIMANO

Shimano е водеща компания в производството на оборудване за риболовен спорт.Нейните продукти се отличават с оригинален дизай и високо качество. Специалистите в Shimano разработват иновативни технологии и материали, които допринасят техните изделия да са предпочитани сред риболовците по цял свят.

http://fish.shimano-eu.com/

продукти
TICT
продукти
TOHO
продукти
XESTA

XESTA

Xesta е японска фирма специализирана в производството на риболовни примамкии, въдици и аксесоари насочени към морски риболов и по-специално джигинг риболова. Специалистите в Xesta разработват внимателно всеки детайл, постигайки японско съвършенство и качество на своите продукти. На българския пазар slow jig Xesta и джиговете за shore jigging са добре известни със изключително добрите резултати на риболовстащите с тези техники.

http://xesta.jp/index.shtml

продукти
XORUS
продукти
YO ZURI

YO ZURI

Yo Zuri е един от двата бранда на японската компания Duel,лидер в производството на изкуствени примамки (воблери,калмарки,октоподиери и други).Бранда Yo Zuri е разпознаваем и предпочитан от рибарите по целия свят.

http://www.duel.co.jp/english/

продукти