Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
BLUE BLUE

BLUE BLUE

Blue Blue е една от новите бързо развиващи се японски фирми, занимаващи се с производство и разработка на уникални риболовни примамки.Продуктите с марка Blue Blue се отличават с иновативен дизайн и технологии.

https://www.bluebluefishing.com/

продукти
BOUZ
продукти
DECOY

DECOY

Японската компания Katsuichi е лидер в производството на куки за риболов. Decoy е бранда под който те са разпознаваеми по цял свят. Изработени от специална високовъглеродна стомана и преминали през редица технологични обработки, куките Decoy се отличават с невроятна здравина, острота, трайност и надежност. Всички процеси на обработка и закаляване са автоматизирани и контролирани във фабриката на Katsuichi в Япония. Decoy предлагат невероятно голоямото разнообразие от видове и дизайни, подходящи за различните видове риболов.

http://www.katsuichi.co.jp/decoy

продукти
DRESS
продукти
DUEL

DUEL

Фирма Duel е от водещите японски компании за производство на висококачествени риболовни примамки, вече повече от 50 години.Качеството на продуктите Duel е издържало изпитанието на времето и продължава да бъде търсено навсякъде по света.Компанияата има два бранда Duel иYoZuri.

Yo Zuri е добре разпространена сред рибарите, докато Duel произвежда технологично напреднали продукти, които са водещи в индустрията с редица нововъведения.

Примаките са изработени така,че по възможност да имат най-реалистичния образ и джижения във водата, привличайки и най-мнителните риби.Освен изкуствени примамки компанията произвежда висококачествени плетени влакна,флурокарбони и монофили,както и редица аксесоари.

 

http://www.duel.co.jp/english/

продукти
FOX
продукти
GO FISH

GO FISH

Фирма Гоу Фиш ЕООД има собствена мрка висококачествени чепарета. Разнообразието при избора на модели,цветови комбинации и големини на куките, позволява на всеки риболовец да подбере най-прецизно това което му е необходимо.В зависимост от големините на куките и използваните материали чепаретата могат да се използват за улов на граца, хамсия, сафрид, чернокоп, лефер, скумрия и паламуд.

https://gofish.bg/

продукти
GOSEN
продукти
GRAPHITELEADER

GRAPHITELEADER

Olimpyc CO Ltd е японска компания лидер в производството на продукти от карбонови влакна.Graphiteleader е бранда под който продуктите са разпознаваеми по цял свят. Използват редица иновативни технологии при производството на своите бланки.Много от тези технологии са разработени с участието на добри риболовци.

При производството на риболовни пръти Graphiteleader се водят от три основни елемента:

Сила:

Дистанция:

Точност:

http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/

продукти
HOTS
продукти
IGLOO
продукти
JACK FIN

JACK FIN

Jack Fin е италианска компания,произвеждаща уникални ръчно изработени примамки. Целта им е усъвършенстване на всеки детаил, използване на висококачествени материали ,уникална игра и тестване на всяка една примамка. 

http://www.jackfin.it/

продукти
LIVRE
продукти
MEIHO

MEIHO

MEIHO е япоска компания специализирана в производството на висококачествени пластмасови опаковки, кутии и куфари. Изделията на Meiho се отличават с иновативен дизайн, практичност и могат да задоволят и най-взискателните потребители.  

https://meihokagaku.co.jp/

продукти
MOLIX

MOLIX

MOLIX е италианска компания за производство на  професионални риболовни продукти и аксесоари. Висококачествените продукти се произвеждат благодарение на непрекъснатите изследвания и новаторски дизайн, за да отговарят на променящите се нужди на съвременните риболовци.

https://www.molix.com/en/

продукти
NIKKO
продукти
PALMS
продукти
REINS

REINS

Reins е бранд на японската компания Rain Co Ltd. Силиконовите примамки, които те предлагат на пазара са разпознаваеми в цял свят и се се отличават с иновативен дизайн и много високо качество. Всички примамки Reins се разработват съвместно с опитни риболовци, изполвайки най-съвремените технологии и материали. 

http://www.reinjp.com/FISHING/index.html

продукти
RULE
продукти
SEAGUAR

SEAGUAR

Seaguar 100% флуорокарбон!

Фирма Kureha Group  първа в света успява да създаде и патентова флуровъглеродни влакна през далечната 1969 година. Seaguar Fluorocarbon е представен за първи път от Kureha на риболовно изложение в Осака през 1972 година. Участниците в това изложение са силно впечатлени от характеристиките и особеностите на това ново влакно. То притежава висока плътност, позволява на линията да потъва по-бързо, устойчиво е на химически и UV лъчи и освен това е почти невидимо във водата.И днес инжежерите на фирмата непрекъснато усъвършенстват и развиват технологиите и материала.  Марката Seaguar (Сийгар) е известана по цял свят с високото качество на нейните продукти. Изключително широката гама може да задоволи всеки риболовец.

http://www.seaguar.ne.jp/

продукти
SEASPIN

SEASPIN

Италианската фирма Seaspin е специализирана в създаването и производството на примамки за морски риблолов. Техните продукти се раждат от нуждата и опита и представляват споделени решения от опитни риболовци и реални проблеми.Продуктите на Seaspin винаги предлагат нещо ново и иновативно и са проектирани в Италия от опитен екип.Концепцията на марката е техните модели да задоволяват конкретни нужди на рибарите за да разполагат с подходящо оборудване за всяка среда и условия.Едни от най известните и наложени техни воблери са Mommotti,Buginu,TOTO,ProQ и др.

http://www.seaspin.com/ita/

продукти
SHIMANO

SHIMANO

Shimano е водеща компания в производството на оборудване за риболовен спорт.Нейните продукти се отличават с оригинален дизай и високо качество. Специалистите в Shimano разработват иновативни технологии и материали, които допринасят техните изделия да са предпочитани сред риболовците по цял свят.

http://fish.shimano-eu.com/

продукти
SMAX
продукти
TICT
продукти
TOHO
продукти
TOJIRO

TOJIRO

Tojiro е японска компания специализирана в производството на висококачествени ножове. Историята на ножове Tojoro, започва през 1955г с нож за плодове от неръждаема стомана. По това време се смята че остриетата произведени от неръждаема стомана не могат да бъдат толкова остри, колкото произведените от въглеродна стомана. Tojiro усъвършенствайки своите технологии, успява да произвежда висококачествени продукти, които се отличават не само със своята острота но и с дизайн носещ голямо удовлетворение.

Мотото на компанията е: “ICHIGO ICHIE” - ЕДИН ЖИВОТ

продукти
XESTA

XESTA

Xesta е японска фирма специализирана в производството на риболовни примамкии, въдици и аксесоари насочени към морски риболов и по-специално джигинг риболова. Специалистите в Xesta разработват внимателно всеки детайл, постигайки японско съвършенство и качество на своите продукти. На българския пазар slow jig Xesta и джиговете за shore jigging са добре известни със изключително добрите резултати на риболовстащите с тези техники.

http://xesta.jp

продукти
XORUS
продукти
YO ZURI

YO ZURI

Yo Zuri е един от двата бранда на японската компания Duel,лидер в производството на изкуствени примамки (воблери,калмарки,октоподиери и други).Бранда Yo Zuri е разпознаваем и предпочитан от рибарите по целия свят.

http://www.duel.co.jp/english/

продукти
ZENAQ
продукти